Sep 15, 2007, 4:07 PM

Затвори очи 

  Poetry
896 0 7
Колко лунни пътеки
водят към мойта душа...
Ако искаш  да влезеш,
затвори очи  и ела.

Колко слънчеви мисли
пълнят мойто сърце...
И звънтят  сини песни,
и се носят към теб.

Колко думи отронват
мойте устни  сега...
Пак политват подгонени
и  оставят  следа...

© Дилианна Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??