29.10.2010 г., 9:13 ч.

Затвори очи 

  Поезия » Любовна
842 0 1

Затвори очи и си спомни

погледа ми страстен

и го потърси,

името ми изречи

и ще доида в твоите мечти.

Дори и закъсняла, запомни,

ще ти върна любовта в твоята душа.

© Ивайла Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??