Oct 29, 2010, 9:13 AM

Затвори очи 

  Poetry » Love
841 0 1

Затвори очи и си спомни

погледа ми страстен

и го потърси,

името ми изречи

и ще доида в твоите мечти.

Дори и закъсняла, запомни,

ще ти върна любовта в твоята душа.

© Ивайла Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??