29 окт. 2010 г., 09:13

Затвори очи 

  Поэзия » Любовная
840 0 1

Затвори очи и си спомни

погледа ми страстен

и го потърси,

името ми изречи

и ще доида в твоите мечти.

Дори и закъсняла, запомни,

ще ти върна любовта в твоята душа.

© Ивайла Симеонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??