10.02.2024 г., 11:06 ч.  

Затвори очи 

  Поезия » Друга
77 0 0

Затвори очи, свържи се с мен...сега ги отвори!

Усещаш ли? Болка я няма, щастие цари!

Път с посока виждаш, две души,

живота ги събра, да не са сами!

 

Почуствай радостта, която ти дарявам, 

приемния, тя ти дава сила да вървиш! 

Огледай се, позволи си да опиташ, 

не се страхувай, предай се, сподели! 

 

Допусни да бъдеш слаба, нежна, уязвима, 

подари си ласки, прегръдки и усмивки! 

Не живей с мечта, не се затваряй... не тъжи, 

ще отнема тези мрачни мисли, ще ги победим! 

 

Гледаш през моите очи, не крия нищо, 

виждаш готов съм света да преобърна, 

не се стеснявам да рискувам... не ридая, 

гордо крача, защото виждам пътя! 

 

Запази всичките емоции до тук, 

почуствай тази сладост, тази сила, 

окрили се, после полети... не си във клетка, 

престраши се да опиташ, няма да сгрешиш!

© Джимбо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??