22.08.2007 г., 9:22 ч.

Затвори очички 

  Поезия
1044 0 24


                                          Затвори очички -
                                          мамини звездички.

                                          Тази песен нежно пеех
                                          на моето момченце.
                                          Гледаше ме с очички тъмни
                                          мъничкото ми детенце.

                                          Затвори очички -
                                          бабини звездички.

                                          Пак отново нежно пея 
                                          на едно момченце.
                                          Но ме гледа с очички светли
                                          бабиното ми детенце.

                                          Затвори очички -
                                          мамини звездички.

                                          Моето момиченце люлеех,
                                          тази песничка му пеех.
                                          Гледаха ме светлите очички -
                                          мили мамини звездички.

                                          Затвори очички -
                                          бабини звездички.

                                          Пак момиченце люлея,
                                          тази песничка отново пея.
                                          Греят тъмните очички -
                                          сладки бабини звездички.

                                          Тъмни или светли -
                                          детските очички
                                          топлят ми душата -
                                          блеснали звездички.

                                         

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??