24.06.2004 г., 12:01 ч.

ЗАТВОРИХ ВРАТАТА 

  Поезия
1365 0 2

ЗАТВОРИХ ВРАТАТА


Затворих вратата. Спомените зарових,

дълбоко под пластове кухи лъжи.

Вярата в тебе отдавна загубих

и вече не вярвам на мъжки сълзи.

 

Затворих вратата, затръшнах я с трясък.

Ключът пък захвърлих незнайно къде.

И всичко забравих – гласа ти, очите...

И никога нищо не е било.

 

Затворих вратата. Към тебе – навеки.

Към всичко и всеки, към целия свят.

Недей да ме търсиш в спомени стари,

Нищо от мене няма в тях.

 

Затворих вратата. Зарових мечтите ни,

дълбоко под пластове кухи лъжи.

Не моли да те пусна в живота си...

Проклинам те! Вечно навън да стоиш.

 

 

 

 

 

 

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • много категорично и... яростно.
  • Стихотворението като такова е много добро....но не мислиш ли че си прекалено жестока(не че знам историята,но не мисля че някой заслужава толкова негативен заряд).Не мислиш ли че донякъде и ние сме виновни когато позволяваме да ни лъжат...
Предложения
: ??:??