11.06.2017 г., 20:45 ч.

Затворник 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
370 0 0

Защо затворник на моите чувства съм, затворник на моите мисли непокорни.
Нима негодник съм, който на света е само за бели и пакост.
Нима злосторник съм, който някого прецаква, който знае само да злорадства.
Нима убиец съм, излежаващ тежка присъда или обикновен крадец, откраднал от селската църква.
Ако не, защо тогава съм заключеник в този мрачен, тягостен затвор, в който чувствата ме стягат, а мислите наказват.

© Люб Сърцев Всички права запазени

Произведението не е редактирано. Написах го по време на работа. Тепърва може да претърпи обработка или да го оставя девствено.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??