17.02.2009 г., 19:26 ч.

Затворникът на... 

  Поезия » Друга
419 0 0

Затворникът на спуснатите щори,
прикрил яда си в пурпурна сълза.
Пренареден от битки с неволи,
да търси обич в нечия вина.

С плача си отегчава мрака,
осъден е на вечна суета.
Помилване все още чака,
затворен в собствената си лъжа.

© Елистас Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??