14.03.2010 г., 12:19 ч.

Заваля сняг 

  Поезия » Любовна
443 0 0

Заваля сняг.

Пречисти душата ми.

Пречисти сърцето ми.

Усмихнах се на света.

И се родих отново.

Възкръснах за Обичта.

Възкръснах за Любовта.

Очаквам те.

С нетърпение.

Животът е кратък.

Не закъснявай, Любов!

Прегърни ме!

Стопли нараненото ми сърце.

И ще ти се отблагодаря.

С  Любов.

С много Любов.

 


 
 

© Елина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??