Mar 14, 2010, 12:19 PM

Заваля сняг 

  Poetry » Love
444 0 0

Заваля сняг.

Пречисти душата ми.

Пречисти сърцето ми.

Усмихнах се на света.

И се родих отново.

Възкръснах за Обичта.

Възкръснах за Любовта.

Очаквам те.

С нетърпение.

Животът е кратък.

Не закъснявай, Любов!

Прегърни ме!

Стопли нараненото ми сърце.

И ще ти се отблагодаря.

С  Любов.

С много Любов.

 


 
 

© Елина Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??