12.03.2024 г., 17:11 ч.

Завеща 

  Поезия
104 0 0

                                                                                       да

                                                                                   

                                                                                    не се

                                                                     

                                                                     пред никого превива

                                                                     

                                                                    врат - ни завеща чрез

                                                           

                                                           сноп стрели Ювѝги Кан Кубрат

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??