Mar 12, 2024, 5:11 PM

Завеща 

  Poetry
114 0 0

                                                                                       да

                                                                                   

                                                                                    не се

                                                                     

                                                                     пред никого превива

                                                                     

                                                                    врат - ни завеща чрез

                                                           

                                                           сноп стрели Ювѝги Кан Кубрат

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??