16.02.2008 г., 19:53 ч.

завинаги... 

  Поезия » Любовна
856 1 1

Защо идвам ли?
Може би да се сбогувам...
Едва ли...
Разбери... без теб не мога да съществувам.

Макар че ме нарани,
макар че ме подцени,
аз за тебе мисля до зори,
а за всичко друго не давам пет пари...

Искам ти да си до мен,
да сътворим спомен,
да сме вечно двама
и раздяла да няма...

© Еми Бекирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Пожелавам ти от сърце да си щастлива завинаги!!!
    Поздрав за стихчето!
Предложения
: ??:??