18.06.2012 г., 9:30 ч.

Завинаги 

  Поезия » Друга
582 0 3
 

Завинаги

 

"Завинаги" е кратък миг  -

понякога не трае и минута. 

Стаената тъга в лиричен стих

поема в пътища трънливи да се лута.

 

Затуй "завинаги" недей ми обещава

сърцето си на мен ти да дариш.

Сърцето само в миг един се дава

и цял живот във този миг гориш!

© Даниела Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??