"Завинаги" е кратък миг -
понякога не трае и минута.
Стаената тъга в лиричен стих
поема в пътища трънливи да се лута.
Затуй "завинаги" недей ми обещава
сърцето си на мен ти да дариш.
Сърцето само в миг един се дава
и цял живот във този миг гориш!
© Даниела Йорданова All rights reserved.