14.02.2012 г., 20:05 ч.

Завинаги 

  Поезия
1044 1 4

Обичай ме, не гледай календара.
Недей спестява думи занапред.
Дали е март, или е февруари
е все едно. Когато имам теб.

Обичай ме, напук на всяка дата,
когато е студено и вали.
Обичай ме докрай и без остатък.
Дори да ти горчи като пелин.

М. Спасов

© Мартин Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??