Знам, не ме обичаш вече ти.
Но нивга не ще забравиш
моя смях и моите сълзи
в споделените ни дни.
Знам, с друга ти ме замени.
И навярно всяка нощ целуваш,
както мен в прекрасните мечти.
Но още вкусваш моите устни,
нищо, че ме замени.
Зная, вече аз съм спомен.
Потънал някъде далече в твоя ум.
Но няма да изхвърля нито късче
от любовта си към теб.
© Александра Ангелова Всички права запазени