21.03.2009 г., 13:00 ч.

Завинаги твоя 

  Поезия » Любовна
1040 0 5

Очите ти, две бистри сини езера,


разпалват в мен копнежи непознати.


Ръцете ти, две вплетени крила,


докосват с нежност, галят ми душата.


В прегръдките ти топли искам да се приютя,


там своята надежда да открия.


С коси от злато искам да те заплета,


със устни сладки като мед да те отпия.


Въздишки на очакване да споделим,


жадуващи тела да се намерят.


Обичам те, обичай ме и ти


и аз завинаги ще бъда твоя.

© Малита Малита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??