28.07.2007 г., 11:16 ч.

Завинаги в мен  

  Поезия
812 0 2
Знам, че при ангелите ти отиде.
Там, в света на радостта,
но и след себе си oстави
много обич и тъга.

Едно момиче все за теб си мисли.
За хубавите моменти от дните предишни
и тогава сърцето изпълва се с тъга -
Мълчаливо плаче то в нощта.

Но откроява се лека усмивка
и слънцето изгрява в нощта.
Детето спира да плаче
и заключва сълзите във вечността.

Това момиче винаги ще те обича
и все в сърцето си ще те държи.
С усмивка ще си спомня за тебе,
За изживените страхотни дни!!!

© Шенай Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??