2.02.2020 г., 12:54 ч.

Завинаги в сърцето ми 

  Поезия » Акростихове
870 0 0

"В името на любовта се вричам,

че теб аз вечно ще обичам

и за нищо на света 

не бих допуснал сама да вървиш

в два през нощта

през гъстата мъгла."

© Сузана Димчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??