11.04.2008 г., 21:07 ч.

Завинаги заедно! 

  Поезия » Любовна
1027 0 1

 

Завинаги заедно!

 

Целият свят избледнявa

и Ти си в моите ръце.

Музиката свири само за нас.

Толкова сме близко с Теб сега,

толкова близко,

за да почувстваме любовта.

И разбирам, че всъщност

искам да бъдеш винаги до мен!

Сега Ти си до мен

и виж какво се случва,

ако Те изгубя...

Как да се върна към сивия ден.

Завинаги заедно.

Книгите свършват,

приказките се сбъдват.

Дълбоко в себе си

всички искаме да вярваме в това.

В дълбините на нашите сърца

е скрита тя, Любовта.

Само трябва да я пуснем на воля,

без страх и без свян

да я покажем пред света!

© Стефан Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??