Завинаги заедно!
Целият свят избледнявa
и Ти си в моите ръце.
Музиката свири само за нас.
Толкова сме близко с Теб сега,
толкова близко,
за да почувстваме любовта.
И разбирам, че всъщност
искам да бъдеш винаги до мен!
Сега Ти си до мен
и виж какво се случва,
ако Те изгубя...
Как да се върна към сивия ден.
Завинаги заедно.
Книгите свършват,
приказките се сбъдват.
Дълбоко в себе си
всички искаме да вярваме в това.
В дълбините на нашите сърца
е скрита тя, Любовта.
Само трябва да я пуснем на воля,
без страх и без свян
да я покажем пред света!
© Стефан Христов All rights reserved.