5.07.2010 г., 10:41 ч.

Зависимост 

  Поезия » Любовна
1294 1 8

                                          ЗАВИСИМОСТ

 

    Когато ме поискаш -

      идвам.

    Когато бутнеш ме -

      аз падам.

    Когато ти се смееш -

     смея се и аз.

    Когато ме обидиш -

     аз прощавам.

    Когато ти говориш -

     аз мълча.

    Когато ми обърнеш гръб -

     тръгвам си и аз.

    Тъй проста и логична съм,

    когато съм със тебе.

© Мирослава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??