18.10.2005 г., 23:38 ч.

ЗАВИСТ 

  Поезия
867 0 2

ЗАВИСТ

 

Бяла чайко, самотнице бяла,

какво ли си мислиш за нашия блян?

Ти, кръжейки над нас, гордо би се изсмяла

на мечтата ни, още от Икар оцеляла,

но и твойте крила имат своя таван.

1997 г.

Добрич

© Румен Ченков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??