19.11.2007 г., 18:17 ч.

Завист 

  Поезия
565 0 1

Отново се  опитваш да ме смачкаш,

да ме изтриеш от лицето на земята.

Да ме погубиш нейде в тълпата.

Светица скромна и добра,

жената с твърдата ръка.

Жената с многото мъже

(разбили нейното сърце).

И благородна е била,

не злословела на никой зад гърба.

А после пак ще се разплачеш ти като сираче,

на онеправданите другарче.

Но стига вече, престани!

Толкоз подла не бъди!

© Цветомира Тинкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??