5.12.2008 г., 14:45 ч.

Завръщане 

  Поезия » Любовна
528 0 5

Когато поискам с кървави сълзи

при мен да се върнеш,

опитай!

Мини през пречистваща клада

и спомни си!

Времето, в което бяхме щастливи

и ти ме обича.

И вярвай!

Че още съм твоя,

макар че сърцето разби ми!

Поискай!

При тебе да дойда,

но вече свободна.

Не оковала душата си в сълзи,

а тялото в железните обръчи на тъгата.

Върни се!

За да обичаш

и обичан да бъдеш.

Върни се,

но знай, че робството свърши...

© Деси Мандраджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??