22.02.2008 г., 15:33 ч.

Завръщане 

  Поезия
465 0 3
 

Завръщане

 

 

Завръщам се тук пак същата и малко различна,

да търся надежда в остарели мечти.

И едно чувство във мен, така нетипично,

за миг там някъде в мен се роди.

 

Ароматът на вятъра си бе още същия,

а цветът на нощта е пак виолетов.

На същото място намира се къщата

със звездните нощи през юлското лято.

 

И пак пеят щурците безгрижно и нежно,

изпълнен е въздухът с мирис на младост.

В душата ми става леко и свежо,

сърцето ми бие в ритъм на радост.

 

И с лека усмивка и поглед блуждаещ

спирам аз времето за миг свобода,

да наситя със спомени душата, мечтаеща

за младост крилата и миг красота!

© Някоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поздравления!!!
  • Красиво рисуваш и ме вълнува стиха ти!Поздравления!
  • Страхотно е да видя че не всичко в материалния ни свят е изгубено.Бях се отчаяла докато не попаднах на сайта.Поздравления лично към Вас за творбата и към създателите на това прекрасно кътче за млади таланти.
Предложения
: ??:??