24.08.2017 г., 20:42 ч.  

Завръщане 

  Поезия
216 0 0

 

 

 

 

 

 

Над мен отгоре висине
бездънно и красиво,
безкрайно като море,
от очите на жена по-синьо.

 

Кога съм виждал туй небе,
дали прелитал съм кат' птица,
от друг живот ли съм си взел
сапфирен блясък за зеници?

 

Като бриз може да съм минал,
ласкав, кротък, освежаващ
и едва сега да съм пристигнал,
за последно, сърце крилато да оставя...

 

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??