11.01.2007 г., 20:58 ч.

Завръщане!!! 

  Поезия
548 0 3

Завръщане към самотата -

моят път върви натам!

Болката е свята,

мъката е храм!

 

 

 

Завръщане към тишината

хикс върху целия свят.

Зачеркване и на мечтата

остава само хлад!

© Надя Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??