Jan 11, 2007, 8:58 PM

Завръщане!!! 

  Poetry
550 0 3

Завръщане към самотата -

моят път върви натам!

Болката е свята,

мъката е храм!

 

 

 

Завръщане към тишината

хикс върху целия свят.

Зачеркване и на мечтата

остава само хлад!

© Надя Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??