26.12.2008 г., 19:52 ч.

Завръщане... 

  Поезия
484 0 5

Прибрах последния хербарий,

налях си вино, вместо чай.

Стоя пред мрачната камина

и преосмислям всичко до безкрай.

 

Да преброя звездите се опитвам,

с надежда мислите да сложа в ред.

Желание новогодишно си намислям -

да си намеря мястото до теб!

 

И с едничка мисъл във душата,

че съм преодоляла себе си докрай.

С вяра се завръщам у дома си,

че и аз частичка съм от този рай.

© Пепи Оджакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??