Dec 26, 2008, 7:52 PM

Завръщане... 

  Poetry
447 0 5

Прибрах последния хербарий,

налях си вино, вместо чай.

Стоя пред мрачната камина

и преосмислям всичко до безкрай.

 

Да преброя звездите се опитвам,

с надежда мислите да сложа в ред.

Желание новогодишно си намислям -

да си намеря мястото до теб!

 

И с едничка мисъл във душата,

че съм преодоляла себе си докрай.

С вяра се завръщам у дома си,

че и аз частичка съм от този рай.

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??