14.03.2020 г., 18:49 ч.

Здраве 

  Поезия » Друга
1413 0 3

                                                              Здраве

 

Мое здраве,мое здраве мило,

седи до мен,моля те не си отивай!

Под моето сърце ти гнездо си свило,

ти си моя верен приятел ,не унивай!

 

Ние заедно с теб сме вече половин век,

а колко ли живее на този свят човек!?

Макар и поразклатено ти си до мен,

заедно се борим с живота всеки ден!

 

Здраве мое ,мое мило здраве сега

ти се моля бъди и при моите деца!

Те са моето съкровище на света,

бъдете заедно,пожелавам им го от душа!

 

Здраве мое ти вече не си както преди,

но с теб заедно сбъднахме нашите мечти!

Сега се боря сам с живота и моите болежки,

не се предаваме в дни трудни, дни тежки!

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??