18.06.2020 г., 9:56 ч.

Здравей! 

  Поезия » Философска, Гражданска, Друга
477 1 0

Здравей!

Хей, здравей, човече!

Хайде да се запознаем.

Да се почерпим с по едно геврече,

с думички да си играем.

 

Да си разменим усмивка-две,

заедно да се посмеем.

Да се хванем за ръце,

задружна песен да изпеем.

 

За моите одисеи аз ще ти разкажа,

а ти ще ме слушаш търпеливо.

Твой приятел май ще се окажа.

Май ще си помагаме взаимно.

 

На твоите мъки аз ще бъда пръв лечител,

а ти - мой най-верен другар.

В живота няма един-единствен победител.

Твой спътник аз ще бъда предан - дори и стар!

© Денис Халил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??