9.12.2008 г., 18:10 ч.

Здравей, Любов! 

  Поезия » Любовна
905 0 1
"Здравей, Любов!"
Кажи ми тези думи само.
И остави ме да те любя нежно, бавно...


Потъни в очите ми влюбени и щастливи.
Вгледай се във блясъка, който те облива.
За теб струи, така мощно, любовта ми.
И като руйно вино, от тебе се опивам.
Като най-топлия хляб са, за тялото ми, твоите ласки!
Като най-красивата дъга е, за душата ми, любовта ти!
Като Слънце в сърцето ми, пак изгрява нежността ти!
Като Луната, след залеза, красива е  и прелестта ти!

Ти си моят Рай, тук на Земята!
Ти си моят Ангел-спасител на душата!
Ти си ми Слънцето и вечер си Луната!
Ти си всичко, което ми трябва!

"Здравей, Любов!"
Кажи ми тези думи само.
И остави ме да те любя нежно, бавно...

© Ники Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??