29.10.2023 г., 18:55 ч.

Здравей... Обичам те... 

  Поезия
207 1 0

Здравей... Обичам те...

 

Здравей - Любов..! Желана и копнежна...
Здравей - Момиче..! И Мечта...
Здравей..! С целувка... Много нежна...
Здравей..! Обичам те... С Душа..!

 

Здравей..! Съкровище безценно...
Здравей..! Приятелко добра...
Здравей..! Така си ми потребна...
Здравей..! Съдбата ни събра..!

 

Здравей - Любов..! И Обич ненаситна...
Здравей..! Желая те сега...
Здравей..! Към тебе ще политна...
Здравей..! Аз тръгвам на мига..!

 

Здравей..! Прегръщам те... С Душата...
Здравей..! Изливам си Страстта...
Здравей..! За мене си Жената...
Която най - Обичам... На Света.!!!

 

Калоян Христов ©️
(Chris Heart)
29.10.2022
London

© Калоян Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??