7.03.2012 г., 21:22 ч.

Здравен пир 

  Поезия » Гражданска
423 0 0

                       На един тийнейжър,

                       с усмивка от кариеси.

 

                   

                  Здравен пир.

 

Израства млада генерация.

         По времето на Здравен пир,

                             със Демокрация...

Деца засмени и игриви.

        Расли на влажно и на тъмно.

                                      Като гъбки.

Неокосмени още под нослето,

       а вече са останали

                                        без зъбки...

Пред екрана се усмихват

                 беззъбите ни внучета.

И се любуват на рекламите

                на протезираните

                                           кучета...

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??