6.12.2011 г., 10:58 ч.

Зелена мисъл 

  Поезия
457 0 2

Гущери в зелено и синьо

оставят следи върху пръчки

и сухи листа,

малки крачета и стъпки

на зиг-заг рисуват пътека,

гледам ги и си мисля за нас,

хората като тях сме,

стъпки и стъпки върху земя

от безбрежност.

Пясъчен часовник върху

земя и суша, и вода океан.

 

© Ваня Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??