12.07.2009 г., 21:45 ч.

Зелени мисли 

  Поезия » Друга
426 0 1

В този свят има много светове:
едни скучни, други - не;
едни сиви, други розови и красиви.
На нашата земя има полюси два.
И двата са красиви, с хора,
различни, тъжни и щастливи.
Има също щури реки,
морета, езера, различни места,
ревниво пазещи истини, тайни за света.
В този свят, който ти си избереш,
в твоя свят, където ти ще сновеш,
ако те съпътства любовта,
не си живял напразно
на зелената планета,
пълна с копнежи, красота.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??