22.02.2007 г., 9:12 ч.

Зелени очи 

  Поезия
4916 0 7

Ще помня вечно тези зелени очи,
които говорят по-нежно от устните,
плачат, когато мен ме боли,
изгарят от страст и желание.
 
    Нощем сънувам тези зелени очи,
    усещам сълзите изплакани,
    сънувам времето, отдавна отминало
    и боли ме в съня ми, страшно боли.

Как да забравя тези зелени очи
и да изтрия сълзите изплакани,
думи не казани, от тях ме боли,
и от толкова хубави спомени...

   













© Румяна Михалева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??