18.12.2022 г., 19:17 ч.

Зима 

  Поезия » Любовна, Строги форми
290 1 0

Не искам мраз, зима,

искам пролет и цветя,

остани при мен, любима,

когато пак ще полетя!

 

Душа за рози бленува,

за слънце и топли дни,

за теб само съществувам,

в теб са всички добрини!

 

Сълза за теб ще падне,

усмивка на уста ще грее,

за лъчи душа е жадна,

славей навън ще пее...

 

Мечти красиви, нереални

сред живота ми страдални!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??