13.01.2008 г., 20:54 ч.

зима 

  Поезия
597 1 3
зима

Стъпки в снега.
Вървя.
Върху чужди минавам,
свойте за да пестя.
Не става.
Свойте пак оставям.

13.01.о8
софия
заимов

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??