Jan 13, 2008, 8:54 PM

зима 

  Poetry
599 1 3
зима

Стъпки в снега.
Вървя.
Върху чужди минавам,
свойте за да пестя.
Не става.
Свойте пак оставям.

13.01.о8
софия
заимов

© Братан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??