5.12.2007 г., 11:49 ч.

Зима 

  Поезия » Любовна
638 0 4

 Зима

 

Навън тихо снега си вали,
а вътре е толкова топло.
Снежинките вънка валят си безспир
и падат в локвите неуморно.

Протягам ръка да докосна една,
а те кацат една подир друга.
Докосват се в мойта ръка,
и изчезват тъй, както дойдоха.

© Гри Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??