Dec 5, 2007, 11:49 AM

Зима 

  Poetry » Love
605 0 4

 Зима

 

Навън тихо снега си вали,
а вътре е толкова топло.
Снежинките вънка валят си безспир
и падат в локвите неуморно.

Протягам ръка да докосна една,
а те кацат една подир друга.
Докосват се в мойта ръка,
и изчезват тъй, както дойдоха.

© Гри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??