Зима е, но топло словоделие
чака те нагънато във скрина.
Меко е на допир и е фино,
има дъх на празнично веселие.
Зима е, сезон на изобилие,
наръч цял с истории ти нося.
Клет недей да ходиш и да просиш,
сит ще те изпратя без усилие.
Зима е - на вкус и осезание.
Думите ми хранят и обличат.
Зная как да моля и наричам,
трябват само прежда и желание.
© Богдана Калъчева Всички права запазени
Радвам се, че те открих!