11.06.2017 г., 20:56 ч.

Зима, като на слънце 

  Поезия » Философска, Свободен стих
588 0 0

 

Зима е,

когато сградите стържат

по норвежки ниското небе над града ни.

 

Зима е,

понякога  се спукват смеховете ни,          

но ние сме несметно богати                     

... с нашите нестихващи надежди.              

 

Зима е,

а ние си намираме поводи за бягства

и  си казваме, че се обичаме,

толкова силно,

                     като на  слънце...

© Пламен Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??