17.11.2010 г., 10:51 ч.

Зима Нова 

  Поезия » Пародии
1243 0 28

Подгонил е вятърът жълти листа,

зад драките с тях се кикоти,

събуди се Зима, опъна снага

и боти сложú Биаджоти.

 

Погледна часовника – пак закъсня,

а цяла година почива

по бански на Северен полюс и в СПА

барове беше щастлива.

 

С един благороден елен тя вилня

в шестзвездни хотели-иглута,

разбраха се тайно, че чудеса

на Коледа стават, във скута.

 

Облече кожух от Сибирска ламя

жесток е и как ú отива,

ще бъде велика, с нов вид, амплоа,

плеймейтката Зима О' Дива.

 

© Ивон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??