17.01.2013 г., 14:25 ч.

Зима в Душата 

  Поезия » Друга
497 0 0

Снегът вали - безмилостно затрупва
напъпили надежди, разлистени мечти;
мечтата за нежната пролет пречупва,
засипва - от Любов оставени следи.

Сковава тялото, обледенява и Душата,
глава навела, тя тихичко скимти,
снегът покрива на Любовта искрата,
от тъжна безнадежност - така боли!

Толкова много си искам моята пролет -
с разцъфнали нарциси и мирис на липи;
на Душата - с ефирния небесен полет,
със слънчеви надежди и пеперудени мечти!

 

© Валентина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??